Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση αθλητών τμήματος handball Γ.Σ. Ηρακλής


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Προς Διοίκηση Γ.Σ Ηρακλή
Σας καταθέτουμε την επιστολή αυτή ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των παιχτών του τμήματος Χειροσφαίρισης καθώς σειρά γεγονότων και δεδομένων δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να παρέχουμε από την πλευρά μας την στήριξη στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς έμπρακτα με την παρουσία μας σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας( προπονήσεις , αγωνιστικές υποχρεώσεις) δώσαμε όλη μας την ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάτι το οποίο φαίνεται και από την θέση της ομάδας έπειτα από την συμπλήρωση 3 αγωνιστικών. Αυτό το οποίο επιζητούμε είναι και η δική σας έμπρακτη στήριξη του τμήματος, θέτοντας όμως ταυτόχρονα ένα χρονικό περιθώριο έως τις 23 Δεκεμβρίου για την δρομολόγηση εξελίξεων από την πλευρά σας. Παράλληλα εκφράζουμε την απογοήτευσή μας απέχοντας από τις προπονήσεις της ομάδας για το διάστημα αυτό. Στόχος μας δεν είναι η διάλυση αλλά η γιγάντωση και αγωνιστική επιτυχία του τμήματος η οποία μπορεί και πρέπει να επιτευχθεί.
Η ομάδα φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία κάτι το οποίο δεν προήλθε τυχαία αλλά από την προσπάθεια που καταβάλλεται τα 3 τελευταία χρόνια. Το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ικανό να πρωταγωνιστήσει καθώς σε αυτό έχουν γίνει προσθήκες από παίχτες οι οποίοι αγωνίζονταν πέρσι στην Α1 εθνική κατηγορία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε την πρόσφατη νίκη σε εκτός έδρα αγώνα στα Ιωάννινα όντας υπό τις οδηγίες παίχτη της. Ωστόσο δεν μας δίνεται η δυνατότητα για σωστή προετοιμασία και μέγιστη απόδοση των δυνατοτήτων μας ύστερα από την 2η αποχώρηση προπονητή σε διάστημα 2 μηνών για οικονομικούς λόγους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει προπονητή και μετά από 3 αγωνιστικές ακόμα δεν έχει λάβει τον ιματισμό που χρειάζεται έτσι ώστε να παρουσιάζεται αξιοπρεπώς και σαν ΟΜΑΔΑ σε κάθε αγώνα. Στο πρόσφατο παιχνίδι εκτός έδρας μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε καθώς υπήρχε πρόβλημα με την μετακίνησή μας. Παράλληλα τα τμήματα υποδομής ,τα οποία είναι απαραίτητα να υφίστανται βάσει κανονισμού για την μη τιμωρία της ανδρικής ομάδας, λειτουργούν χάρη στις προσωπικές και οικονομικές θυσίες παικτών του συλλόγου.
Όλοι οι αθλητές του συλλόγου είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το τμήμα για να πρωταγωνιστήσει. Πολλοί θα ήθελαν την διάλυσή μας καθώς δεν θέλουν τον Ηρακλή δυνατό για να μην τους δημιουργεί προβλήματα. Ακόμα θα ήθελαν αρκετούς από τους αθλητές στις δικές τους ομάδες για να τις ενισχύσουν. Εμείς όμως θέλουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ακόμα πιο μεγάλο. Μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της χειροσφαίρισης που όλοι θα σέβονται. Αναμένουμε σύντομα την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για έμπρακτη στήριξη.

Με εκτίμηση
Οι Αθλητές του τμήματος Χειροσφαίρισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου